Ο Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ζερβίνιο – Μένει μόνο μια λεπτομέρεια και είναι αυτή εδώ.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ζερβίνιο – Μένει μόνο μια λεπτομέρεια και είναι αυτή εδώ – Γιατί ο Καρυπίδης θέλει συνάντηση με τον παικταρά.

Άρης: Ο Ζερβίνιο είναι μια ανάσα από το να κλείσει. Κι όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», ο Μανώλης Σιώπης είναι αυτός που έκανε το προξενιό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Μανόλο» κάνει τέτοιες «κολλεγιές». Προσπάθησε και τον Ανδρέα Γιαννιώτη να πάει στην Τουρκία, αλλά για τον Ιβοριανό έκανε τηλέφωνο για το αντίθετο δρομολόγιο προφανώς.

Είναι αλήθεια πως τα μισά να κάνει όπως ξέρουμε φτάνουν και περισσεύουν για να αλλάξει επίπεδο ο Άρης. Πάντως, η μεταγραφή δεν είναι ακόμα τελειωμένη.

Ο Ζερβίνιο θα έρθει Θεσσαλονίκη, είτε ο ίδιος είτε κάποιοι από τους εκπροσώπους του, για να διευθετήσουν το θέμα των μπόνους. Στα υπόλοιπα τα έχουν βρει οι δύο πλευρές, παρά το ρίσκο που προβληματίζει με την περίπτωσή του.

Μόνο εκεί κολλάει το θέμα. Ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ ζητάει πολύ υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτή είναι μία εκκρεμότητα που ο Θεόδωρος Καρυπίδης θεωρεί σίγουρο πως θα την διευθετήσει από κοντά.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως  πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ σκοράρει και πασάρει πιο γρήγορα από την «σκιά» του.

Η ουσία είναι πως ο Άρης φέτος δημιουργεί κάτι ακόμη καλύτερο, με το μεγαλύτερο «μπαμ» από τον Ζερβινιό να είναι ο Γκαρσία, αν τελικά αποκτηθεί.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!