Άρης: Υπογράφει ο Διούδης – Γιατί άργησε να ολοκληρωθεί η επιστροφή!
Ανακοινώνεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Σωκράτης Διούδης προς επιβεβαίωση του Sportime.
Ο Άρης υπογράφει και τον Σωκράτη Διούδη. Ποτέ δεν «χάλασε» η επιστροφή του Έλληνα κίπερ στους κιτρινόμαυρους.
Τις επόμενες μέρες, πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινώσει επίσημα τον Σωκράτη Διούδη ο Άρης. Μια προσθήκη που έχει ολοκληρωθεί εδώ και 10-15 μέρες περίπου, αλλά δεν είχε επικυρωθεί επίσημα όχι επειδή τέθηκε ζήτημα ναυαγίου, αλλά για άλλους λόγους, καθαρά διαδικαστικούς και γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
Ο Διούδης προς επιβεβαίωση του Sportime που είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Απρίλιο, λίγες μετά από το επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αποχώρηση Κουέστα, ότι ο Άρης είναι σε επαφή με τον Έλληνα τερματοφύλακα για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα. Το ενδιαφέρον δεν ατόνησε ποτέ εννοείται, αλλά είχε παγώσει επειδή ο Διούδης δεν είχε βρει φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιο του με την Γκαζιαντέπσπορ. Όταν τελικά βρήκε άκρη, ο Άρης αν και είχε ήδη αποκτήσει Μάικιτς και Αθανασιάδη, επανήλθε και ουσιαστικά χρειάστηκε ένα… τηλέφωνο για να κλείσει το deal.
H επιστροφή Διούδη που γίνεται με καθυστέρηση ενός χρόνου! Για όσους δεν γνωρίζουν ή θυμούνται, Άρης και Διούδης είχαν συμφωνήσει και το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο Έλληνας πορτιέρε δεν μπορούσε να σπάσει το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με την τούρκικη ομάδα, όταν έμεινε ελεύθερος από την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν της Πολωνίας.
Ο Διούδης που τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους Θεσσαλονικείς.