ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: «Κλεισμένος» ο Θαμόρα, αλλά το χάλασε ο Καρυπίδης – Αυτός είναι ο λόγος!

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ δεν θα έρθει τελικά στον Άρη. Αυτός είναι ο λόγος.
Άρης: Τελειωμένη ήταν η μεταγραφή του Άλβαρο Αθόρα, αλλά υπογραφές δεν θα πέσουν ποτέ, καθώς ο Καρυπίδης δεν δίνει τα 400.000 που απαιτούνται

Άρης: Τελειωμένη ήταν η μεταγραφή του Άλβαρο Θαμόρα, αλλά υπογραφές δεν θα πέσουν ποτέ!

Με το αεροπορικό εισιτήριο στο χέρι ήταν ο Άλβαρο Θαμόρα για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά check in και επιβίβαση δεν έγινε ποτέ!

Ο 20χρονος Κοσταρικανός εξτρέμ, όπως έγραψε το Sportime και επιβεβαίωναν και ΜΜΕ της πατρίδας του, είχε συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ συμφωνία υπήρχε και με την ομάδα του (Σαπρίζα) η οποία θα έβαζε στα ταμεία της κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν και ο Θόδωρος Καρυπίδης έριξε άκυρο στον ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι τα τροφεία που εμφάνισε την τελευταία στιγμή η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αν και σε προφορικό επίπεδο, είχε ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς, οτι θα το τακτοποιήσει ο ίδιος.

Τελικά, δεν κανονίστηκε τίποτα και ο Άρης θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, αφού ο ποδοσφαιριστής παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί σε έξι ομάδες!

400 χιλιάρικα, που ο Καρυπίδης δεν πρόκειται να πληρώσει και η μεταγραφή, αν και οι δύο ομάδες είχαν ανταλλάξει και τα σχετικά έγγραφα, δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ