Άρης: «Koυπόνια με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, μέρος των χρημάτων θα διατεθούν στην ΚΑΕ»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: «Koυπόνια με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, μέρος των χρημάτων θα διατεθούν στην ΚΑΕ»


Σε μια αξιόλογη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Άρης, η οποία θα βοηθήσει οικονομικά και την ΚΑΕ!

Συγκεκριμένα, μετά από προτροπή πολλών οπαδών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έβγαλε στην κυκλοφορία εμπορικό κουπόνι, για τους αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ώστε να ενισχυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέρος των εσόδων αυτών θα καταλήξει και στα ταμεία του μπασκετικού Άρη!

Θυμίζουμε ότι πέρσι η ΠΑΕ είχε βοηθήσει και πάλι την ΚΑΕ με την πώληση κουπονιών έξω από «Κλεάνθης Βικελίδης», στα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τότε ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε δώσει την υπόσχεση ότι ο ποδοσφαιρικό Άρης θα συνεχίσει να στηρίζει τον μπασκετικό. Να τώρα που ήρθε αυτή η στιγμή με την κυκλοφορία εμπορικού κουπονιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε εδώ και καιρό από τον κόσμο μας είναι πολλά. Η επιθυμία των φιλάθλων μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ και της ομάδας μας, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, είναι πράγματι συγκινητική. Ένα «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο…

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στην επιθυμία σας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε στα επερχόμενα ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και τον Παναθηναϊκό να σας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξετε εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση εμπορικού κουπουνιού, σε συνεργασία με την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ», ενόψει των δύο αγώνων της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης με την Α.Ε.Κ. (14/01) και τον Παναθηναϊκό (17/01).

Ο κάτοχός του δικαιούται ισόποση δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές του από την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ύψους 49,99 ευρώ (ή παραπάνω ποσού) ως τις 30 Ιουνίου 2021.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το κουπόνι τους, μέσω της TICKETMASTER, στην τιμή των 5 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει ότι ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι δίπλα του…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλ. Κωτάκης: Ο Άρης που δικαιούται να φωνάζει και που θα απαντήσει άμεσα

Ένοπλες δυνάμεις: Κοινή εκπαίδευση Ελλάδας, Κύπρου και ΗΠΑ στη Σούδα

 


Sportime Extras