ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Μπράμπετς «κολόνα», οι υπόλοιποι στόπερ; Θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό!

Ο Μπράμπετς ανανεώνει μέχρι το 2026. Φαμπιάνο και Ενκουλού θα συνεχίσουν;
Άρης: Ο Μπράμπετς «κολόνα», οι υπόλοιποι στόπερ; Θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό!

Άρης: Μέχρι το 2026 τελικά το συμβόλαιο του Μπράμπετς. Τι θα γίνει με εκείνα των Ενκουλού και Φαμπιάνο που λήγουν τον Ιούνιο του 2024;

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιακούμπ Μπράμπετς δεν είναι χθεσινό. Στις 3/10 το Sportime είχε αποκαλύψει την επέκταση του Τσέχου στόπερ.

Οι διαδικασίες «έτρεξαν» και ολοκληρώθηκαν όταν είχε έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του που έχει και τον Νταρίντα.

Άρης και Γιακούμπ Μπράμπετς τα είχαν βρει για να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους και μετά το 2024. Η αρχική συμφωνία ήταν για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές.

Στο ρόστερ υπάρχουν άλλοι δύο 11αδάτοι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν η νέα χρονιά θα τους βρει και τους δύο στο «Βικελίδης».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Φαμπιάνο και Ενκουλού έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο πρώτος έμεινε στον πάγκο στη Λαμία για να παιξει ο δεύτερος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, μετά τα λάθη του.  Εξαιρετικά δύσκολο πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα να είναι και οι δύο τη νέα σεζόν συμπαίκτες με τον Μπράμπετς.

Ήδη ο Ρόμπερτ Παλικούτσα έχει σημειωμένα στο μπλοκάκι του ονόματα υποψήφιων κεντρικών αμυντικών ενόψει καλοκαιριού. Mεταξύ αυτών και ένός Ελληνοαυστραλού!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Μπράμπετς «κολόνα», οι υπόλοιποι στόπερ; Θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!