'Αρης: Ο βασικός Μάρβιν Πίρσμαν στους κιτρινόμαυρους και οι λόγοι που ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε «όχι» στις απαιτήσεις του Κριστιάν Γκάνεα.

Ο βασικός Πίρσμαν και οι λόγοι που ο Καρυπίδης είπε «όχι» στις απαιτήσεις του Γκάνεα.

Άρης: Το Sportime αποκάλυψε την απόσταση που δεν «γεφυρώνεται» με τον Γκάνεα και ο Ρουμάνος κλείνει στον Παναθηναϊκό!

Στις 10/6 το Sportime αποκάλυψε την απόσταση στο οικονομικό με τον Κριστιάν Γκάνεα, μετά την επαφή που είχε ο εκπρόσωπος του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Ρουμάνος μπακ αξίωσε ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ γιαν να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ο Καρυπίδης το… ξέκοψε. Με αυτά τα χρήματα δεν συνεχίζουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές. Προφανώς και ο αριστερός μπακ είχε στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού και ζήτησε τα χρήματα που θα πάρει από το «τριφύλλι».

Ο Καρυπίδης που έχει αποφασίσει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, αποκτώντας ποδοσφαιιρστές μέχρι 26-27 χρονών μαξ και παράλληλα να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με άλλα χαρακτηριστικά, περισσότερο φουλ μπακ και με επιθετικές αρετές, δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει περισσότερα χρήματα στον δεύτερο αριστερό μπακ, από ότι στον ποδοσφαιριστή που προορίζεται για βασικός.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «κιτρινόμαυρους» και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται Θεσσαλονίκη, θα παρει ένα 200αρι ετησίως.

Ο Βέλγος, ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Super League, έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Χερμάν Μπούργος, ενώ μπορεί εύκολα να αντεπεξέλθει και στο 3-5-2 που ενδεχομένως να δοκιμάσει σε κάποια παιχνίδια ο Αργεντίνος τεχνικός.

Και στον Παναθηναϊκό δεύτερος (πίσω από τον Χουανκάρ) θα είναι ο Γκάνεα, αλλά οι «πράσινοι» τον καλύπτουν οικονομικά!