ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο λόγος που ο Καρυπίδης δεν θέλει να «βγαίνουν» ονόματα!

Πολύ λίγα ονόματα έχουν εμφανιστεί ως μεταγραφικοί στόχοι του Άρη. Ελάχιστα ισχύουν. Υπάρχει εξήγηση.
Άρης: Ο λόγος που ο Καρυπίδης δεν θέλει να «βγαίνουν» ονόματα!

Ο Άρης φαίνεται να μην κινείται μεταγραφικά. Δεν ισχύει. Υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που δεν αποκαλύπτονται οι στόχοι του.

Για μεταγραφές άκουσαν (δια στόματος Παλικούτσα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε), αλλά ακόμα δεν έχουν δει τίποτα οι φίλοι του Άρη. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν γίνονται κινήσεις από πλευράς «κιτρινόμαυρων» για την ενίσχυση του κλαμπ.

Τα ονόματα που έχουν δει τα «φώτα» της δημοσιότητας, λίγα. Ελάχιστα από αυτά, όντως ενδιαφέρουν. Και οι λόγοι που το ρεπορτάζ είναι «φειδωλό» όσον αφορά στην μεταγραφολογία είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Καρυπίδης και Παλικούτσα έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις, όπως του Φιλίπ Κράστεβ, την οποία αποκάλυψαν οι Βούλγαροι, αλλά κινούνται με άκρα μυστικότητα. Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος.

Κάποιοι στόχοι φαίνεται να χαλάνε, επειδή παρουσιάζεται εμπλοκή άλλης ομάδας η οποία αυτομάτως ανεβάζει την τιμή του ποδοσφαιριστή και ξεκινάει ο… πλειστηριασμός. Πλειστηριασμό που ο Άρης θέλει να αποφύγει.

2-3 ποδοσφαιριστές είναι λίγο πριν τις… υπογραφές, αλλά τα ονόματα θα βγουν μόνο όταν αυτές πέσουν και είναι «δεμένοι». Μέχρι να συμβεί αυτό, σιγή ιχθύος, κατόπιν εντολής Καρυπίδη, ο οποίος και χειρίζεται τα οικονομικά δεδομένα.

Δεν αποκλείεται λόγω και κάποιων εμπλοκών, να αλλάξουν τα δεδομένα και για κάποιους από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Ο Οντουμπάτζο είναι μια τέτοια περίπτωση για την οποία ίσως αλλάξουν τα πράγματα, με τον Παλικούτσα να σκέφτεται τελικά να πάρει μια ακόμα ευκαιρία και να μην προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!