ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

Το σίριαλ Μαντσίνι θα έχει κι άλλα επεισόδια, αλλά ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης είναι αμετακίνητος
Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

Άρης: Αυτή τη στιγμή, επίσημα τουλάχιστον, καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος ήταν αυτός που προσπάθησε να μείνει ελεύθερος μέσω προσφυγής, περιμένει τους εκπροσώπους του να του φέρουν καμιά πρόταση της προκοπής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το παραμικρό!

Το ποσό που θέλει ο Θόδωρος Καρυπίδης (τιμή εκκίνησης το 1,5 μύριο) είναι δύσκολο να βρεθεί Γενάρη μήνα! Από κάνα Ντουμπάι και αν, αλλά ούτε από εκεί έχει προκύψει κάτι τελευταία. Αλλιώς τα περίμενε, αλλιώς έχουν πάει τα πράγματα και ο Αργεντίνος με το ιταλικό διαβατήριο. Πλέον βλέπει ότι έρχονται δύσκολες μέρες στο «Βικελίδης».

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

Βλέποντας λοιπόν τα ζόρια, έχει αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά μήπως και γυρίσει το… χαρτί. Μετανιωμένος δηλώνει, μαθαίνω, και «θύμα» των ανθρώπων που τον έβαλαν σε μια διαδικασία που ο ίδιος δεν ήθελε, ζητώντας ουσιαστικά μια ακόμα ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι!

Τουλάχιστον αυτά λέει στο ευρύ «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον, αλλά μέχρι στιγμής ο «Κάρυ» που είναι ενημερωμένος δεν «τσιμπάει» από τις δηλώσεις μεταμέλειας του ποδοσφαιριστή.

Δεν την έχει ξεχάσει την «στραβή» που πήγε να του κάνει παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα «έσκασε» τα 90 plus χιλιαρικάκια για να μπλοκάρει την προσφυγή, αλλά όπως και ο ίδιος δηλώνει στον κύκλο του, μπορεί να χάσει λεφτά από τον Μαντσίνι, αλλά ο Αργεντίνος θα χάσει πολλά περισσότερα.

Και του το φυλάει ακόμα το αφεντικό του Άρη.

Αν και κάποιοι προσπαθούν να τον «μαλακώσουν», δεν παίρνει (ακόμα) από κουβέντες ο Καρυπίδης! Στραβωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει κι ας θέλει να κάνει γυριστεί ο παίκτης του.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.