ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Νταρίντα που έρχεται και η ΕΠΟ που έχει (ξε)φύγει!

Την Δευτέρα στην Αθήνα ο Τσέχος αμυντικός μέσος! Το βάρος τους σε χρυσάφι ζητάει η ΕΠΟ για τους ξένους διαιτητές! 43 χιλιάρικα για δύο ματς ζητάει από τον Άρη!
Άρης: Αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα ο Νταρίντα για να τελειώσει η μεταγραφή του! Έξαλλος ο Καρυπίδης με τα εξοδολόγια των ξένων διαιτητών!

Άρης: Αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα ο Νταρίντα για να τελειώσει η μεταγραφή του! Κινείται νομικά η ΠΑΕ για τις χρεώσεις της ΕΠΟ για τους ξένους διαιτητές!

Πλήρης επιβεβαιώση του Sportime για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα! Στις 21/11 αποκάλυψε την καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών για διετή συνεργασία!

Τρεις μέρες αργότερα αποκάλυψε οτι ο Νταρίντα είναι με το… ένα πόδι στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη! Ρεπορτάζ που εν συνεχεία επιβεβαιώνονταν και από την γερμανική Bild.

Στις 3/12 αποκάλυψε οτι ο Τσέχος έρχεται στην Ελλάδα.

Πλέον επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ Άρης! Έστω και με λίγων ημερών καθυστέρηση, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αναμένεται στη χώρα μας για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Άρη.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα, ο Τσέχος αμυντικός μέσος συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του, αναμένεται να συναντηθούν με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να ρυθμιστούν και οι τελευτάιες λεπτομέρειες του μεγάλου deal!

Απίστευτες χρεώσεις για τις ξένες διαιτησίες – Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Άρης!

Ξένους διαιτητές β’ διαλογής φέρνει η ΚΕΔ στα ντέρμπι των BIG5!Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ τους χρεώνει βαφτίζει το κρέας, ψάρι, τη Super League, Champions League και στις ομάδες το… βάρος των διαιτητών σε χρυσάφι! Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε οτι πρέπει να πληρώσει 43.000 ευρώ για τις δύο διαιτησίες που είχε ξένο ρεφερι, στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Όταν και στα δύο ματς, οι διαιτητές ήταν από την ίδια χώρα (Πορτογάλοι), στο πρώτο η χρέωση ήταν 25.000 ευρώ και στο δεύτερο 18.000 ευρώ! Όταν σε παιχνίδι Champions League τα έξοδα διαιτησίας είναι πολύ λιγότερα!

Καμία λογική με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να μην το αφήνει να περνάει έτσι!

Πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας, αφού μετά από πληροφορίες που συνέλεξε, τα ποσά είναι εκτός πραγματικοτητας και ζητάει αναλυτικές χρεώσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πως προκύπτουν τα συγκεκριμένα ποσά! Δεν αποκλείονται να τρέξουν άμεσα νομικές διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κατατεθούν αγωγές!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ