Αίτημα της ΠΑΕ Άρης στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ ώστε να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι της διαιτητής από τoν σύνδεσμο διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας.

Αίτημα της ΠΑΕ Άρης στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ ώστε να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι της διαιτητής από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/1) Άρης έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία, σε παιχνίδι για τους «8» στο Κύπελλο Ελλάδας και η εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Από την άλλη όμως οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν να λένε για την διαιτησία του Κωνσταντίνου Περράκη που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι «κίτρινοι» έμειναν εκνευρισμένοι από τον τρόπο που σφύριζε ο νεαρός διαιτητής, ενώ θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και η διαιτησία του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο ματς με τη Λαμία άφηνε ατιμώρητα τα περισσότερα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Λαμίας (χαρακτηριστικό παράδειγμα ή φάση στην οποία παίκτης της τραβάει με τα δύο χέρια τον Γκάμα σε αντεπίθεση και δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα όπως έπρεπε)

Αποκορύφωμα φυσικά το σφύριγμα του 65ου λεπτού όταν ο Μπερτόγλιο έβγαινε στην αντεπίθεση (όντας σε προφανή θέση για γκολ) και ο Περράκης… έτρεξε να σφυρίξει φάουλ πάνω στον Μάνο, εφαρμόζοντας λανθασμένα τον κανονισμό που ζητάει από τον διαιτητή να αφήνει το πλεονέκτημα στην επιτιθέμενη ομάδα.

Έτσι η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει τα προσεχή 24ωρα από τον Μάρκ Κλάντεμπεργκ να μην ορίσει ξανά σφυρίχτρα από την ΕΠΣ Αχαΐας θεωρώντας πως πρόσκειται στην «εξυγίανση» και αντιμετωπίζει την ομάδα τους εχθρικά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο