ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ: Τέτοιο πέναλτι και με on field review, ποτέ!

Μέσω VAR δεν δίνεται ποτέ το πέναλτι που καταλογίστηκε στο «Βικελίδης». Αλλαγή στο πλάγιο πριν το μαρκάρισμα.
Άρης – ΠΑΟΚ: Τέτοιο πέναλτι και με on field review, ποτέ!

Άρης – ΠΑΟΚ: Από ένα αυστηρό πέναλτι που έγινε γκολ, ξεκίνησε η ανατροπή στο Χαριλάου. Λάθος του Αλβανού VAR.

Τελικά οι… τράμπες που αναγκάστηκε να κάνει τελευταία στιγμή η ΚΕΔ λόγω του… κωλύματος που έβαλε ο Ούγγρος Βαντ, δημιούργησαν προβλήματα. Ο Αλβανός Video Assistant Referee κάλεσε για on field review τον διαιτητή του Άρης – ΠΑΟΚ για μια light επαφή, η οποία δεν καθιστά όχι σοβαρό που θέλει το πρωτόκολλο του VAR, ούτε καν λάθος το play on του Αλ Χακίμ στο μαρκάρισμα του Μπράμπετς στον Σβαμπ.

Ο Μπράμπετς στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, βρίσκει (αν βρίσκει) ελάχιστα στην φτέρνα του παπουτσιού του Σβαμπ, χωρίς η συγκεκριμένη επαφή να έχει την ένταση για να ανατρέψει τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ούτως ή άλλως είναι εκτός ισορροπίας, προσπαθώντας να διεκδίκησει τη μπάλα, την οποία δεν έχει στην κατοχή του.

Για να είμαστε ακριβείς, αν σε real time, ο διαιτητής στο χορτάρι καταλόγισε παράβαση, εύκολα θα πήγαινες με την απόφαση του.

Σε καμια περίπτωση όμως, η συγκεκριμένη φάση δεν εμπεριέχει το εξώφθαλμο/ξεκάθαρο λάθος που ΑΠΑΙΤΕΙ το πρωτόκολλο του VAR για να γίνει ανασκόπηση της φάσης στο μόνιτορ. Λάθος η διαχείριση της συγκεκριμένης φάσης, το οποίο το χρεώνεται στο μεγαλύτερο του βαθμό, ο Αλβανός VARίστας.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση στην οποία καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!