Άρης: Ο Καμαρά θέλει να φύγει άμεσα, ο Καρυπίδης το… τρενάρει για να παίξει στα ματς με την  Γκόμελ και παράλληλα να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του.

Στο Λονδίνο και συνάντηση με τον μάνατζερ του Καμαρά, ο Καρυπίδης. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μαυριτανού φορ! Το «αγκάθι» για Λοβέρα που δίνεται ως αντάλλαγμα!

Άρης: Ο Καμαρά θέλει να φύγει άμεσα, ο Καρυπίδης το… τρενάρει για να παίξει στα ματς με την  Γκόμελ και παράλληλα να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του. Αλλά δύσκολο!

Το ότι φεύγει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν αποτελεί είδηση. Τουλάχιστον για το Sportime που έχει αποκαλύψει από τις 5 Ιουνίου ότι ο Μαυριτανός φορ έχει ρήτρα και αν πληρωθεί, θα αποχωρήσει, χωρίς ο Άρης να μπορεί να κάνει το παραμικρό. Όπως και στην περίπτωση Εντιαγέ, η είδηση είναι το… πότε θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής!

Στις 3/6 το Sportime αποκαλύπτει το όνομα του Λοβέρα, ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των «κιτρινόμαυρων».

20 μέρες μετά οι δύο αποκαλύψεις έρχονται να «κουμπώσουν», αφού από το πρωί της Πέμπτης (23/6) τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να καταβάλει 5 εκ. ευρώ και τον Mάξι Λοβέρα, για τον Καμαρά αναπαράγονται με ρυθμούς… πολυβόλου!

Ο Λοβέρα  αρέσει και ενδιαφέρει, αλλά πιάνει θέση ξένου. Και αν αποκτηθεί, η πεντάδα θα κλείσει, αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Φαμπιάνο, Πάλμα, Ιτούρμπε και Λούμορ. Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα για τον Λοβέρα, αν ο Λούμορ λύσει το συμβόλαιο του.

Ο Καμαρά πιέζει να αποχωρήσει άμεσα από το «Βικελίδης». Ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε την Τετάρτη (22/6) με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο, με σκοπό να… τρενάρει την αποχώρηση του, όσο μπορεί. Το ζητούμενο για τον ιδιοκτήτη του Άρη είναι να παίξει στα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ και παράλληλα να κλείσει τον αντικαταστάτη του.  Ο Καρυπίδης το παλεύει, αλλά δεν εξαρτάται 100% από τον ίδιο.

Ο Καμαρά δεν το συζητάει και θέλει να αποχωρήσει άμεσα και να μετακομίσει στον Πειραιά!