Sportime

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ – Επιβεβαίωση Sportime!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Κρίστιαν Κουαμέ! Υπογράφει για 1,5 χρόνο  ο Ιβοριανός επιθετικός.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με Φιορεντίνα για Κρίστιαν Κουαμέ. Ο Άρης τον θέλει ελεύθερο και όχι δανεικό!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αρης ενεργοποιήσει τη βόμβα με τον Κριστιαν Κουαμέ! Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβοριανός επιθετικός για να υπογράψει συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime. Ο Άρης ενεργοποιεί τη βόμβα με τον Κριστιάν Κουαμέ. Ο Ιβοριανός μέσος στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Το Sportime αποκάλυψε από το βράδυ της Πέμπτης ότι ο Άρης είχε συμφωνήσει με τον 28χρονο φορ και τα είχε βρει και με την Φιορεντίνα για την μεταγραφή. Ο Κουαμέ του οποίου οι αποδοχές στους Βιόλα ήταν κοντά στα 2 εκ. ευρώ το χρόνο, εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και οι τελικές επαφές θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, επιβεβαιώνοντας επίσης το Sportime που έγραψε ότι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ενδεχομένως, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις τελευταίες ώρες, ο Κουαμέ θα είναι και η τελευταία προσθήκη για τον Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα