Άρης: Οι μεταγραφές των «κιτρινόμαυρων» δεν βρίσκονται ούτε στα… μισά. Οι επόμενες κινήσεις και οι δύσκολες περιπτώσεις που παλεύει η διοίκηση.

Επαφές με «δυνατά» ονόματα! Σε ποιες θέσεις ψάχνει το «μπαμ» ο Θόδωρος Καρυπίδης!

Άρης: Οι μεταγραφές των «κιτρινόμαυρων» δεν βρίσκονται ούτε στα… μισά. Οι επόμενες κινήσεις και οι δύσκολες περιπτώσεις που παλεύει η διοίκηση.

Ημέρα αφίξεων η Δευτέρα (4/7) για τον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τρία ακόμα νέα αποκτήματα. Ο Ραφαέλ Καμάτσο, ο Μπριάν Νταμπό και ο Μπράντλεϊ Μαζικού.

Μετά από τα διαδικαστικά και οι τρεις «πακέτο» θα μεταβούν άμεσα στην Αυστρία για να ξεκινήσουν προπονήσεις και πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού (7/7).

Μαζί με τους Πίρσμαν, Ντιόπ και Γκρέι, οι προσθήκες γίνονται έξι και έπονται ακόμα αρκετές!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης «παλεύει» τρία δυνατά ονόματα που αν αποκτηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση. Και οι τρεις αφορούν στην ενίσχυση του άξονα!

Το Sportime έχει αποκαλύψει ότι οι «κιτρινόμαυροι» μιλάνε με έναν σέντερ φορ, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλο πρωτάθλημα και πιθανότατα το όνομα του θα κάνει μεγαλύτερο «θόρυβο» από εκείνο του Άντρε Γκρέι! Δεν αποκλείεται το κασέ του να είναι και υψηλότερο από του Τζαμαϊκανού.

Από εκεί και πέρα, με τον Λοβέρα όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime να «παγώνει», οι Θεσσαλονίκεις κινούνται και για 10άρι, επίσης με θητεία σε κορυφαίο πρωτάθλημα, ο οποίος όμως δεν είναι ελεύθερος.

Τέλος, με το Sportime να έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές την… απόσταση με τον Ματίγια, ο Καρυπίδης σε συνεννόηση με τον Μπούργος, μιλάει με έναν ακόμα αμυντικό μέσο, ο οποίος αν αποκτηθεί, δύσκολα θα βγει από την 11άδα! Επίσης δύσκολη περίπτωση, η οποία όμως βρίσκεται σε καλό σημείο διαπραγματεύσεων.

Το αν θα αποκτηθούν άμεσα οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, ουδείς γνωρίζει, αφού ο Άρης δεν «παίζει» μόνος του. Η διοίκηση θα τις κυνηγήσει, κάτι που ενδεχομένως να χρειαστεί παραπάνω χρόνο!

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ένας δεξιός μπακ, αλλά και ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός, αφού η ανανέωση του Μπεναλουάν δεν έχει προχωρήσει.