ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Το απίστευτο deal που έκανε ο Καρυπίδης για τον Ετέμπο

Ο Καρυπίδης έκανε μαγικό deal για να φέρει τον Ετέμπο και ο Άρης έχει μόνο να κερδίσει – Διαβάστε τους όρους της συμφωνίας και δε θα το πιστεύετε
Άρης: Το απίστευτο deal που έκανε ο Καρυπίδης για τον Ετέμπο

Άρης: Αν τελικά ο Πίτερ Ετέμπο λύσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα και… αριβάρει στο «Βικελίδης», ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει κάνει μία τεράστια κίνηση.

Όχι απαραίτητα λόγω των ποδοσφαιρικών skills του Νιγηριανού. Το deal που έχει κάνει ο «Κάρυ» με την Στόουκ είναι «μαγικό».

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει ετήσιο συμβόλαιο στα 1,8 εκ. ευρώ.

Εννοείται πως ο Άρης δεν μπορεί και δεν πρόκειται να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του. Τα ραντάρ της στήλης «έπιασαν» ότι η πλευρά του Άρη δεν θα αναλάβει ούτε το 1/3 του συμβολαίου του, αν και αρχικά η Στόουκ δεν συζητούσε για λιγότερα από 600 χιλιάδες ευρώ από πλευράς Άρη. Το ποσό που θα δώσει ο Άρης έχει «πέσει» περίπου στα μισά!

Credit πιστώνεται και ο νέος προπονητής Άλαν Πάρντιου, με τις προσωπικές σχέσεις που διατηρεί στο Νησί! Τα έκανε τα τηλεφωνάκια του και φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!