ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Tο deadline και το «ταβάνι» με Φαμπιάνο!

Τελευταία επαφή και deadline στον Φαμπιάνο. Αυτά είναι και αν θέλει ο βραζιλιάνος στόπερ.
Άρης: Tο deadline και το «ταβάνι» με Φαμπιάνο!

Ο Άρης θα έκανε μια τελευταία κίνηση για τον Φαμπιάνο. Την έκανε. Ξεκάθαρο το μήνυμα στον βραζιλιάνο.

Ο Φαμπιάνο μένει ελεύθερος. Ο Άρης του είχε κάνει μια πρόταση με αυξημένες απολαβές, αλλά ο βραζιλιάνος δεν απάντησε καν. Ζητούσε ένα ποσό κοντά στις 650-700 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Χρήματα που ο Άρης δεν πρόκειται να δώσει ποτέ.

Ο Φαμπιάνο δεν έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα. Ομάδες από την Κύπρο που ακούστηκαν δεν πρόκειται ποτέ να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Επιπρόσθετα το «δέσιμο» με την Θεσσαλονίκη είναι πολύ δυνατό για τον κεντρικό αμυντικό του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν την τελευταία τους κίνηση. Ανέβασαν λίγο την προσφορά τους, αλλά πρέπει και ο Φαμπιάνο να πέσει αρκετά για να επιτευχθεί συμφωνία.

Πάντως από πλευράς Άρη το μήνυμα που εστάλη στον Φαμπιάνο ήταν σαφές και ξεκάθαρο.«Αυτά είναι τα χρήματα και η τελευταία μας προσφορά. Ρίχνεις τις απαιτήσεις σου και συνεχίζουμε». Ζητώντας παράλληλα από τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό να επιταγχύνει τις διαδικασίες και να δώσει άμεσα την απάντηση του, αφού οι Θεσσαλονικείς, όπως ενημερώσαμε δουλεύουν άλλες δύο περιπτώσεις στόπερ, προκειμένου να καλύψουν το κενό, αν τελικά ο Φαμπιάνο δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Φαμπιάνο, αξιόπιστος στόπερ, «καψούρα» του Άκη Μάντζιου, αλλά ο Άρης δεν θα τον περιμένει πολύ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Tο deadline και το «ταβάνι» με Φαμπιάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!