Άρης: Τα πράγματα στο Ισραήλ και στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι δεν πήγαν καλά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την Μακάμπι, ο Άρης θα κάνει άλλες τρεις προσθήκες.

Άρης: Τα πράγματα στο Ισραήλ και στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι δεν πήγαν καλά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ και μεταγραφές. Τώρα με ποια σειρά, ποιο έχει προτεραιότητα και αν τρέχουν παράλληλα, το γνωρίζει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση πλέον, αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Η οποία αν «παντρευτεί» με σωστό πλάνο, υπομονή και καυτό «Βικελίδης», μπορεί να έχει αποτελέσματα.

Με αυτό το κομμάτι ασχολείται ο Χερμάν Μπούργος και οι ποδοσφαιριστές του. Τα λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθωθούν, τα γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα» τα τρέχει ο Καρυπίδης. Και όπου «ανοιχτά μέτωπα», εννοείται πως είναι οι επόμενες μεταγραφές.

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί το βράδυ της Πέμπτης, η απόφαση έχει παρθεί και είναι ειλημμένη. Θα γίνουν τρεις ακόμα προσθήκες. Αμυντικό χαφ, στόπερ και σέντερ φορ. Τώρα με ποια σειρά θα πραγματοποιηθούν, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον ιδιοκτήτη των «κιτρινόμαυρων».

Για τη θέση του επιθετικού, η περίπτωση του Σάντι Μίνα «παίζει», αλλά το κενό στον άξονα, την έχει πάει πίσω. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν οτι η Αλ Σαμπάμπ επανήλθε με νέα πρόταση για τον 26χρονο επιθετικό για δανεισμό καλύπτοντας όλο του το συμβόλαιο (2 εκ. ευρώ).

Άρης: Το 1 εκ. ευρώ στον Μίνα και η νέα πρόταση από Αραβία

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Άρης καλύπτει το 1 εκ. ευρώ. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime που αποκάλυψε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μίνα.

Οι Άραβες καλύπτουν το οικονομικό, αλλά όχι τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, που δεν επιθυμεί να αγωνιστεί εκτός Ευρώπης, κάτι που εξυπηρετεί τον Άρη που δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Για το «6» που αποτελεί και προτεραιότητα, εξετάζονται πλέον και περιπτώσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι, και ήταν «κάηκαν», ή δεν είχαν προχωρήσει λόγω απόστασης στο οικονομικό.

Για τον κεντρικό αμυντικό και εκεί το ψάξιμο δεν είναι προχωρημένο. Κάποιες περιπτώσεις που άρεσαν δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους. Παράλληλα εξετάζονται και κάποιοι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Η απόφαση που έχει παρθεί, ανεξάρτητα αν ο Άρης προχωρήσει στο Europa Conference League, είναι να αποκτηθούν τρεις 11αδάτοι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, διάθεση από τον Χερμάν Μπούργος είναι να δοθούν ευκαιρίες και σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύει ο Αργεντίνος τεχνικός, όπως οι Τανούλης, Σγουρός και Χατζηιωάννου.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Μήτρογλου θα κρεμάσει παπούτσια και θα πληρώνεται από τον Άρη!

Ολυμπιακός: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα έβαλε με παίκτες και… Κορμπεράν!

Η Κατερίνα Στικούδη χωρίς σουτιέν και τα μυαλά στα κάγκελα!