ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: «Τσινάει» ο Μπράμπετς για το νέο συμβόλαιο!

Δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Τσέχος στόπερ. Τι σκοπεύει να κάνει ο Άρης.
Άρης: «Τσινάει» ο Μπράμπετς για το νέο συμβόλαιο!

Από εδώ διαβάσατε πως ο Άρης σκοπεύει να «δέσει» τον βράχο Μπράμπετς. Μόνο που ο Τσέχος κεντρικός αμυντικούς, βλέποντας αυτή τη στιγμή να μην είναι βασικός «τσινάει». Δεν είναι ακόμα έτοιμος να βάλει τζίφρα σε μία νέα συμφωνία.

Ας δούμε όμως την υπόθεση εξ’αρχής. Αφότου εμφανίστηκε στα μέρη μας έκανε την διαφορά. «Έδεσε» με τον Φαμπιάνο και δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στη Super League 1.

Φέτος, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα! Διάστημα που ο Άρης γνώρισε 3 ήττες σε 4 ματς, απόρροια και της κομβικής του σημασίας.

Πλέον, ο Νικολάς Ενκουλού έχει δημιουργήσει και το απαιτούμενο competition σε βαθμό που στα δύο τελευταία ματς, ο Γιακούμπ Μπράμετς έμεινε στον πάγκο.

Πάντως, βάσει πληροφόρησης, ο βασικός λόγος είναι πως ο Τσέχος στόπερ δεν ψήνεται για ΑΜΕΣΗ ανανέωση του συμβολαίου του που του έχει προσφέρει ο Άρης.

Υπάρχει σημαντική (οικονομική) απόσταση στα «θέλω» των δύο πλευρών…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>