Αστέρας Τρίπολης

Τρία αρνητικά αποτελέσματα στη σειρά μετράει ο Αστέρας Τρίπολης και γι’ αυτό το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει για εκείνον μεγαλύτερη πίεση. Γνωρίζουν οι Αρκάδες πως σε περίπτωση ήττας το κλίμα θα γίνει αρκετά βαρύ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα έχει στη διάθεσή του...

Τρία αρνητικά αποτελέσματα στη σειρά μετράει ο Αστέρας Τρίπολης και γι’ αυτό το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει για εκείνον μεγαλύτερη πίεση. Γνωρίζουν οι Αρκάδες πως σε περίπτωση ήττας το κλίμα θα γίνει αρκετά βαρύ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια, Αντζουλά και Μπελόκ. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και αναμένεται να υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρες, Καστάνιο, Κώτσιρα, Άλβαρες, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.