Αστέρας Τρίπολης

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο...

Τις νέες του εμφανίσεις παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, με έναν πρωτοποριακό τρόπο! Οι Αρκάδες είχαν δώσει την ευκαιρία στον κόσμο τους να σχεδιάσουν την πρώτη εμφάνιση και έγιναν γνωστοί οι δύο τυχεροί.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση που δημοσίευσε ο Αστέρας Τρίπολης: «Οι δύο νικητές των διαγωνισμών, ο Μάριος Τυροβολάς και ο Ηλίας Μπιλάλης είδαν πλέον και από κοντά την ιδέα τους να έχει πραγματοποιηθεί.

Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές τούς υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προσφέροντάς τους τη νέα φανέλα που με τη δική τους συμβολή δημιούργησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.

Ο κ. Τυροβολάς, το σχέδιο του οποίου επιλέχθηκε ως το καλύτερο, παρέλαβε τη φανέλα που ο ίδιος σχεδίασε, με το όνομά του και τον αριθμό 1/1600 στην πλάτη, καθώς δικαιωματικά έγινε ο πρώτος που την προμηθεύτηκε. Επίσης, παρέλαβε ως δώρο το συλλεκτικό ATFC ρολόι.

Ο κ. Μπιλάλης κέρδισε το διαγωνισμό για το σύνθημα που αναγράφεται στη νέα φανέλα και αναφέρει: “Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά”. Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα ταξιδέψει με την αποστολή σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι».

Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης