Αστέρας Τρίπολης: Με τρεις επιστροφές κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (27/2) και η προετοιμασία του έχει μπει στην τελική ευθεία.  Το θετικό για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι πως έχει και πάλι στη διάθεσή του τρεις παίκτες. Ντρούπι Γκόμες, Τζίμας και Καπίγια προπονούνται κανονικά και το ιατρικό επιτελείο έχει ανάψει το πράσινο φως για να χρησιμοποιηθούν. Έτσι ο...

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (27/2) και η προετοιμασία του έχει μπει στην τελική ευθεία. 

Το θετικό για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι πως έχει και πάλι στη διάθεσή του τρεις παίκτες. Ντρούπι Γκόμες, Τζίμας και Καπίγια προπονούνται κανονικά και το ιατρικό επιτελείο έχει ανάψει το πράσινο φως για να χρησιμοποιηθούν. Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης θα τους έχει εκτός απροόπτου στην αποστολή.

Μοιάζει δύσκολο κάποιος εξ αυτών να ξεκινήσει. Αλλά δεν είναι κακό να έχει ο Ράσταβατς μερικές επιπλέον λύσεις στον πάγκο του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο ερόνιμο Μπαράλες θέλησε με τον δικό του τρόπο να σταθεί στο πλάι του Αλέξανδρου Ντερτιλή. Ο τελευταίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και διαγνώστηκε με καρκίνο. Έχει ήδηυποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση κακοήθη όγκου, αλλά σύντομα θα χρειαστεί να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

Ο Μπαράλες θέλοντας να του δώσει δύναμη, του χάρισε τη φανέλα του. Μέσω Instagram, μάλιστα, του ευχήθηκε τα καλύτερα και να είναι υγιής.