Αστέρας Τρίπολης:

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην πόλη της Αρκαδίας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού Μπόρχα Φερνάντεθ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο 23χρονος μέσος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα των Αρκάδων μετά τον Σεσκ Ρεχίς Κρέσπι, ο οποίος και άνοιξε τον… χορό των μεταγραφών.

Μάλιστα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται, ήδη, στην πόλη της Τρίπολης, καθώς πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι, και αν δεν προκύψει κάποιο ζήτημα, το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Μπόρχα Φερνάντεθ αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Πολωνία και την Μιέτζ Λέγκνιτσα με την οποία έγραψε 35 συμμετοχές.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Βίγκο, έχει αγωνιστεί στην Primera με την Θέλτα (10 συμμετοχές), ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και με την Celta B.

Κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Ρέους (Segunda) ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων της Ισπανίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται εντός των ημερών να προχωρήσει και το θέμα του προπονητή, με το όνομα του Μπόρχα Χιμένεθ να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά την Μιράντες να τρενάρει την υπόθεση.

Τέλος, όσον αφορά τον Κρέσπι, ο Ισπανός έκανε μια στάση στην Αθήνα, πριν πάει στην Τρίπολη για τις υπογραφές με τον Αστέρα.

Ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός φρόντισε να δείξει την παρουσία του στην Ελλάδα ανεβάζοντας σχετικό story από το ξενοδοχείο όπου μένει.

Πηγή φωτογραφίας: arcadiasports.gr