Αστέρας Τρίπολης: Στην Κοζέντσα δανεικός ο Αντζουλάς

Τον δανεισμό του Γιώργου Αντζουλά στην Κοζέντσα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 20χρονος που φέτος δεν πήρε ευκαιρίες από τον Μίλαν Ράσταβατς θα πάει και πάλι στην Ιταλία. Υπενθυμίζεται πως πριν από 1,5 χρόνο ο Αντζουλάς είχε δοθεί ξανά δανεικός. Τότε στη Φιορεντίνα για να παίξει στη δεύτερη ομάδα της. Ο Αστέρας Τρίπολης στη συνέχεια...

Τον δανεισμό του Γιώργου Αντζουλά στην Κοζέντσα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 20χρονος που φέτος δεν πήρε ευκαιρίες από τον Μίλαν Ράσταβατς θα πάει και πάλι στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται πως πριν από 1,5 χρόνο ο Αντζουλάς είχε δοθεί ξανά δανεικός. Τότε στη Φιορεντίνα για να παίξει στη δεύτερη ομάδα της. Ο Αστέρας Τρίπολης στη συνέχεια δεν μπόρεσε να τον αξιοποιήσει παρόλο που αποτελεί ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Αυτή τη φορά ο Αντζουλάς πηγαίνει στη Serie B και μάλιστα σε μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες. Η Κοζέντσα διατηρεί και οψιόν αγοράς ύψους 600.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τον κάνει δικό της θα έχουν και οι Αρκάδες ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντζουλά στην ιταλική ομάδα, Cosenza. Ο Αντζουλάς παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και η Cosenza διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2021».