Αστέρας Τρίπολης: Θα έρθει και η σειρά του Τζίμα

Τις κινήσεις του για την επόμενη μέρα κάνει εδώ και καιρό ο Αστέρας Τρίπολης. Η φετινή σεζόν ήταν καλή, αλλά πρακτικά έχει ολοκληρωθεί. Στα τέσσερα ματς που απομένουν στόχος είναι να παρουσιαστούν οι Αρκάδες ανταγωνιστικοί. Βαθμολογικό κίνητρο, όμως, δεν έχουν. Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο πρώτος που έμεινε προς επιβεβαίωση του Sportime, ενώ ακολούθησε η...

Τις κινήσεις του για την επόμενη μέρα κάνει εδώ και καιρό ο Αστέρας Τρίπολης. Η φετινή σεζόν ήταν καλή, αλλά πρακτικά έχει ολοκληρωθεί. Στα τέσσερα ματς που απομένουν στόχος είναι να παρουσιαστούν οι Αρκάδες ανταγωνιστικοί. Βαθμολογικό κίνητρο, όμως, δεν έχουν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο πρώτος που έμεινε προς επιβεβαίωση του Sportime, ενώ ακολούθησε η επέκταση του συμβολαίου του Αντώνη Τσιφτσή. Από τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, συζητήσεις έχουν γίνει με όσους ο Αστέρας Τρίπολης κρίνει πως πρέπει να μείνουν. Ντάνι Σουάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ δεν είναι εύκολο να συνεχίσουν να βρίσκονται στους Αρκάδες, ο Χουάν Μουνάφο έχει ήδη κρούσεις από αλλού, ενώ γίνεται προσπάθεια να ανανεώσει ο Αντριάν Ριέρα.

Εκτός αυτών, όμως, στην Τρίπολη θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις και για παίκτες τους που το επόμενο καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Ορισμένοι εξ αυτών είναι νεαροί που αναδείχτηκαν από τον Αστέρα. Ο Παναγιώτης Τζίμας συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία και προσεχώς θα γίνει μία επαφή και με εκείνον. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα είναι λάθος να χαθεί ο 20χρονος. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και σενάρια που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό ακούστηκαν. Αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πολύ απλά γιατί σε αυτά αναφερόταν πως ο παίκτης μένει ελεύθερος φέτος, κάτι που δεν ισχύει.