Ο Ράσταβατς στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το επιβλητικό 6-2 του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρόμητου

Η χειρότερη επίθεση της Super League 1 μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Αστέρας Τρίπολης μετά από 10 αγωνιστικές. Μόλις έξι τέρματα είχαν σημειώσει οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης, έβαλε άλλα τόσα! Όσα είχαν μπει σε 10 ολόκληρους αγώνες, σημείωσαν μόνο σε έναν οι Αρκάδες, με ό,τι λέει αυτό και για τον αντίπαλό τους.

Ο Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο ξεμπλοκάρισμα που είχε επιθετικά η ομάδα του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη σημερινή μας εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πετύχαμε γκολ αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση, κάτι που μας έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνοιξε ακόμα περισσότερους χώρους και μας απελευθέρωσε και έτσι κυνηγήσαμε ακόμα περισσότερα γκολ. Με βάση όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αξίζαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έτυχε να γίνει σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος που είδα όλους τους ποδοσφαιριστές μου να χαίρονται το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως αυτή την ευχαρίστηση την ένιωσαν και όσοι έβλεπαν το ματς».

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, είχαν οι αμέσως επόμενες ατάκες του Σέρβου τεχνικού: «Κατά κάποιο τρόπο χάρηκα που ο Ατρόμητος κέρδισε τον προηγούμενο αγώνα του και αυτό γιατί κατάλαβα ότι σήμερα θα ερχόταν η αντίπαλη ομάδα με αυτοπεποίθηση, θα ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω και εμάς μας έδωσε χώρους. Έτσι πετύχαμε τα γκολ και τις ευκαιρίες. Σήμερα όλα πήγαν κατ’ ευχήν».