Αστέρας Τρίπολης: Το ντόμινο με τα στόπερ

Αρκετά γρήγορα και με μεθοδικότητα έχει κινηθεί έως τώρα ο Αστέρας Τρίπολης μεταγραφικά. Έκλεισε τα περισσότερα κενά που είχε στο ρόστερ του

Αρκετά γρήγορα και με μεθοδικότητα έχει κινηθεί έως τώρα ο Αστέρας Τρίπολης μεταγραφικά. Έκλεισε τα περισσότερα κενά που είχε στο ρόστερ του.

Γρίφος προς το παρόν είναι η θέση του στόπερ. Σε πρώτη φάση ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνεται για εκείνον που θα ηγηθεί της άμυνας τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά πρέπει να βρεθεί ο διάδοχος του Ντάνι Σουάρεθ, ο οποίος θα «δέσει» με τον Πέπε Καστάνιο.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό είναι και το τι θα γίνει με τους δύο νεαρούς. Η Μπέρσοτ πήρε τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο και έτσι η πόρτα για τον Γιάννη Χριστόπουλο έκλεισε. Σε αυτό ρόλο έπαιξαν και οι απαιτήσεις των Αρκάδων. Προς το παρόν εκείνος είναι αρνητικός στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει και πλέον ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να επιλέξει, Αντζουλάς ή Χριστόπουλος;

Και των δύο τα συμβόλαια εκπνέουν το επόμενο καλοκαίρι. Είναι projects για τον σύλλογο και εάν στηριχτεί πάνω τους, θα βγει κερδισμένος. Το θέμα είναι πως θα το κάνει ή με τον έναν ή με τον άλλον. Αμφότεροι, όμως, ψάχνονται προς τα ξένα για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Εκτός εάν οι Αρκάδες αλλάξουν τα δεδομένα με σαφές πλάνο και μία δελεαστική πρόταση.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Ο «τσουχτερός» Μελάνο και η διάψευση

Άρης: Θέλει τον κόσμο του με Αστάνα, περιμένει την Επιτροπή!

Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!