ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΛΟΣ

Στην ατυχία της ομάδας τους στο παιχνίδι με τον Βόλο στάθηκαν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Κρέσπι και Σίτο. Απογοητευμένοι από την κακή τύχη του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι οι Σίτο και Κρέσπι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1: Ο Περέα «τιμώρησε» τους Αρκάδες στο 94′! Αναλυτικά όσα...

Στην ατυχία της ομάδας τους στο παιχνίδι με τον Βόλο στάθηκαν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Κρέσπι και Σίτο.

Απογοητευμένοι από την κακή τύχη του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι οι Σίτο και Κρέσπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1: Ο Περέα «τιμώρησε» τους Αρκάδες στο 94′!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Σίτο: 

«Παίξαμε καλά, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ίσως φταίει η κακή τύχη. Νομίζω πάντως πως οι τρεις πόντοι κάποια στιγμή θα έρθουν. Ο Βόλος δεν είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά η ατυχία που έχουμε μας καταδίκασε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθει και η νίκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρέσπι:

«Το αποτέλεσμα μπορούμε να το θεωρήσουμε ως ήττα αλλά δεν είναι, είχαμε ευκαιρίες και πιστεύουμε ότι αξίζαμε την νίκη. Είχαμε μια ροή στο παιχνίδι μας ενώ ο Βόλος έψαχνε τις αντεπιθέσεις και δεν δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες.Ήταν αυτή η τελευταία μπαλιά, στο τελευταίο λεπτό που έκρινε το παιχνίδι

Ίσως έχουμε χάσει τον ρυθμό μας, θα πρέπει να ήμαστε θετικοί και να έχουμε το μυαλό μας στους επόμενους αντιπάλους μας. Είναι αυτή η κακή τύχη που έχουμε αυτό το διάστημα»