Αστέρας Βάρης – Πάπιος: Το ποδόσφαιρο δεν αντέχει το ακορντεόν!


Γιάννης Τεριλίδης

Αστέρας Βάρης – Πάπιος: Το ποδόσφαιρο δεν αντέχει το ακορντεόν!


O Δημήτρης Πάπιος μίλησε για το άνοιξε-κλείσε των μικρών κατηγοριών, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αντέξουν έτσι οι ομάδες.

Απόψεις που σίγουρα, θα μείνουν στη μνήμη όλων, όσοι σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαιρικού μετώπου, όσον αφορά τη σοβαρότητα αλλά και το ειδικό βάρος αυτών (απόψεων) είναι και του Δημήτρη Πάπιου.

Ο ηγέτης του Αστέρα Βάρης, πάντα προσέχει ότι λέει και κυρίως αυτά που εννοεί, ώστε στο τέλος της πρότασης, να υπάρχει ουσία! Δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ, ακόμη και όταν κάτι τον ενοχλήσει να μην το έχει πρώτα φιλτράρει και να μην το έχει σκανάρει… Γι αυτό και όλοι τον παραδέχονται – αποδέχονται.

Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλη αξία έχουν και οι τοποθετήσεις του

«Δεν είναι τίμιο και δεν είναι ηθικά σωστό, εφόσον υπάρχει κορονοϊός, και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, να υπάρχουν διάφορες σκέψεις που δεν συνάδουν με την ποδοσφαιρική λογική. Ένα πρωτάθλημα κερδίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, επί ίσοις όροις. Οι ομάδες που έχουν κάνει έναν προγραμματισμό – σχεδιασμό, αλλά κι ένα οικονομικό προϋπολογισμό, δεν θα έπρεπε να μπουν σ’ αυτή τη διαδικασία,  να ανοίγουν και να κλείνουν! Αυτό δεν είναι μόνο λάθος αλλά και άδικο.

Παραδέχομαι πως είναι  μια πρωτόγνωρη η παρούσα κατάσταση την οποία δεν την έχουμε ζήσει και άρα δεν υπάρχουν και δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να δοθούν  άμεσες λύσεις και για αυτό θα πρέπει να  δικαιολογήσουμε τις αποφάσεις που έχουν βγει και να μην πέσουμε να τους φάμε, όλους όσοι έχουν εμπλακεί σ’ αυτές (αποφάσεις)

Όμως υπάρχει και η άλλη άποψη, που λέει, πως  εφόσον δεν το γνωρίζαμε θα έπρεπε να το αντιμετωπίζαμε με συνέπεια και σοβαρότητα απέναντι στους παράγοντες. Να πούμε από την αρχή, από τον Δεκέμβρη πως το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να ταυτιστεί με το ακορντεόν. Δεν γίνεται να ανοίγει και να κλείνει, όπως προείπα. Έπρεπε λοιπόν να βγουν το Δεκέμβρη και να πουν, κύριοι αυτό το πράγμα που λέγεται κορονοιός δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, μην βάζετε άλλα χρήματα, σταματάει εδώ. Σταματάει εδώ και ελάτε το Καλοκαίρι να τα ξαναπούμε.

Θέλω να ελπίζω πως δεν θα παίξουμε τρια παιχνίδια και μετά θα κλείσουμε και πάλι. Πιστεύω πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν και θα προστατεύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως οφείλει. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή συνέχεια, χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς και όλοι να ευχαριστηθούμε καλό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Γ’ Εθνική: Επιτέλους! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επανέναρξη!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras