ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την τύχη του αγώνα, μετά την ένσταση της Ένωσης!

Οριστική αναβολή στο Ατρόμητος - ΑΕΚ. Τι προβλέπει ο ΚΑΠ! Με ποιες ποινές κινδυνεύει η υπαίτια ομάδα!
Ατρόμητος – ΑΕΚ: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την τύχη του αγώνα, μετά την ένσταση της Ένωσης!

Ατρόμητος ΑΕΚ: Εν έτει 2023, στο Περιστέρι έβγαλαν μεζούρες και μετρούσαν τα δοκάρια! Το μέγεθος μετράει τελικά και το παιχνίδι αναβλήθηκε!

Τραγελαφικά πράγματα στο Περιστέρι και στο Ατρόμητος – ΑΕΚ που τελικά δεν άρχισε ποτέ! Η διαιτητική ομάδα πήρε μεζούρα και μετρούσε το ύψος των δοκαριών, μετά από ένσταση που κατέθεσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ!

Αυτός πάντως που αντιλήφθηκε το πρόβλημα, πρέπει να «κόβει» το μάτι του, αφού κατάφερε να δει οτι η μια εστία ήταν τρεις πόντους πιο κοντή!

Μετά το πέρας των 30 λεπτών που δίνει περιθώριο ο κανονισμός, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε και ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε σωστά την οριστική ματαίωση του αγώνα, αφού σε συγκριμένο σημείο η εστία από 2,41 που ήταν αρχικά και έπρεπε να είναι 2,44, έφτασε στο 2,51!

Προφανώς με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, με την αναμέτρηση πλέον ανάμεσα στο Ατρόμητο και την ΑΕΚ να συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Εφόσον επιβεβαιωθεί και από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα οτι ο αγώνας δεν τελέσθηκε με υπαιτιότητα της μιας ομάδας και δη του Ατρομήτου, η υπαίτια ομάδα βάσει των όσων προβλέπει ο ΚΑΠ, τιμωρείται σωρευτικά με τις κατωτέρω ποινές:

α) Με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την ανυπαίτια ομάδα, στην περίπτωση της διακοπής αγώνα ή αποχώρησης ομάδος, οπότε υπολογίζεται το αποτέλεσμα που πραγματικά σημειώθηκε.

β) Με χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000,00) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000,00) ευρώ για τις ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!