Ο Ατρόμητος ήθελε τον Ενρίκο Πάπα

Για ποιον παίκτη ψάχτηκε ο Ατρόμητος χωρίς να τελεσφορήσουν οι προσπάθειές του.

Μπορεί ο Ατρόμητος να ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντερ Γκονζάλες, αλλά ψάχτηκε και για άλλον παίκτη από το ρουμανικό πρωτάθλημα. Με τον Ενρίκο Πάπα, όμως, η κατάληξη ήταν διαφορετική.

Μετά από μία τετραετία στην Μποτοσάνι, όπου έπαιξε σε 129 ματς έχοντας 11 γκολ και 12 ασίστ, ο Αλβανός χαφ αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Έχοντας περάσει σημαντικό μέρος της ζωής του στην Ελλάδα, δεν αποτέλεσε έκπληξη που υπήρξαν ομάδες της Super League 1 που ασχολήθηκαν.

Πιο σοβαρά όλων ο Ατρόμητος. Χτύπησε την πόρτα του, αλλά δίχως επιτυχία. Τελικά η πρόταση της Ρίζεσπορ ήταν αρκετά καλή για να την απορρίψει. Έφυγαν για Τουρκία και βρήκαν «τρελά» συμβόλαια και πρώην σουπερλιγκάτοι άλλωστε, κάτι που δείχνει πως στη γειτονική χώρα πληρώνουν καλά. Έστω και εάν μιλάμε για τη δεύτερη κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απολόνια και στη συνέχεια πήγε σε Τομόρι και Μπουτρίντι. Μπίλις και Τίρανα ήταν οι επόμενες ομάδες στην καριέρα του πριν αγωνιστεί σε Τέουτα και Λούσνια. Από εκεί ήρθε το βήμα για την Μποτοσάνι και τώρα η μεταγραφή στη Ρίζεσπορ. Για την ιστορία, το συμβόλαιο που του έδωσε η τελευταία είναι πιο υψηλό από το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Ατρόμητος όπως και αυτά που σκοπεύει να δώσει.