Ατρόμητος: Χάνει Απόλλωνα Σμύρνης ο Γκαλβάο

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει ο Ατρόμητος. Στόχος να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί από τη στιγμή που επέστρεψε ο Σάββας Παντελίδης

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει ο Ατρόμητος. Στόχος να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί από τη στιγμή που επέστρεψε ο Σάββας Παντελίδης.

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει. Ο Ατρόμητος δεν προλαβαίνει την εξάδα από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Ωστόσο, θα ήθελε να τερματίσει έβδομος. Ταυτόχρονα, αρκετοί είναι οι παίκτες που πρέπει να δείξουν πράγματα είτε για να παραμείνουν στο Περιστέρι είτε γιατί το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται και ψάχνονται αλλού.

Την Τετάρτη (10/2) στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής. Γιαννιώτης και Τομάσεβιτς δεν συμμετείχαν. Ο πρώτος έχει κάκωση οπίσθιων μηριαίων δεξιού ποδιού και ο δεύτερος κάκωση δεξιού ισχίου. Αμφότεροι ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Για το ματς που έρχεται στη Ριζούπολη εκτός είναι ο Γκαλβάο. Ο τελευταίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».