Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Μάριτς

Ο Ατρόμητος έκανε δικό του τον Μάρκο Μάριτς για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Τερματοφύλακα ήθελε ο Ατρόμητος και τον βρήκε. Έστω και εάν δυσκολεύτηκε. Ο Κάρλο Λέτιτσα ήρθε, προπονήθηκε και αποχώρησε, ο Μάρκο Μάριτς ανακοινώθηκε.

Λίγες μέρες πριν ήταν βέβαιη η μεταγραφή του πρώτου. Ο λόγος για τον οποίο χάλασε τελικά ήταν ότι δεν έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ. Ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει προσφυγή. Ωστόσο, η δικαστική διαμάχη δεν είχε λήξει με αποτέλεσμα να μην παίρνει την ελευθέρας του. Ο Ατρόμητος περίμενε για λίγες μέρες, διαπίστωσε ότι το θέμα στην περίπτωσή του δεν είναι απλό και στράφηκε αλλού.

Τελικά ο Μάριτς είναι εκείνος που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. O 26χρονος έμεινε ελεύθερος στο τέλος του 2021 από τη Χιούστον Ντίναμο και έδωσε τα χέρια με τους Περιστεριώτες για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Σε Ραπίντ Βιέννης, Ανόβερο και Λέχια Γκντανσκ (σε αυτές ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ) και Λίλεστρομ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Με την τελευταία έχει καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές. Εκεί έγινε ουσιαστικά βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του και στη συνέχεια πήγε στο MLS.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως ο Ατρόμητος στην Αυστρία είναι γνωστός λόγω του Νταμίρ Κάναντι και πως δεν τον φόβισε η βαθμολογική θέση της νέας του ομάδας. Αντιθέτως, «είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου. Όταν έρθει η ευκαιρία μου θα είμαι έτοιμος να προσφέρω κι εγώ από την πλευρά μου, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».