Με απουσία της τελευταία στιγμής ταξιδεύει ο Ατρόμητος στην Τρίπολη.

Με απουσία της τελευταίας στιγμής η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης για την 11 αγωνιστική της Super League. Χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League n κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (27/11, 17:15).

Ο Γιώργος Παράσχος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τη θέση του θα πάρει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που στα νέα τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικός στον COVID-19.

Στα αγωνιστικά νέα, ένα πρόβλημα προέκυψε τη τελευταία στιγμή. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Εκτός παραμένουν και οι Αλέξανδρος Καρτάλης, Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος λόγω των τραυματισμών τους.

Την αποστολή στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Από την άλλη πλευρά, με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί και ο Αστέρας Τρίπολης. Τρία σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τους Αρκάδες.