Ατρόμητος: Η ομάδα του Περιστερίου είχε εκπροσώπηση στην πρώτη Γενική Συνέλευση της ECA με φυσική παρουσία από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι από 160 συλλόγους-μέλη (και ο Ατρόμητος μέσα σ' αυτούς)

Ατρόμητος: Η ομάδα του Περιστερίου είχε εκπροσώπηση στην πρώτη Γενική Συνέλευση της ECA με φυσική παρουσία από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα, στη Γενεύη βρέθηκε η Κάτια Κοξένογλου, αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

«Το «παρών» στην 26η Γενική Συνέλευση της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων) στη Γενεύη έδωσε ο Ατρόμητος μέσω της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ, Κάτιας Κοξένογλου, σε μια ξεχωριστή συνάντηση, καθώς ήταν η πρώτη μετά τον Σεπτέμβριο του 2019 με φυσική παρουσία και η πρώτη υπό την ηγεσία του νέου προέδρου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Εκπρόσωποι από 160 συλλόγους-μέλη συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να μεταρρυθμιστεί και να ανακάμψει από την τεράστια ζημιά που άφησε η πανδημία της COVID-19.

Ο πρόεδρος του ECA και πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν απευθυνόμενος στους συλλόγους, διατύπωσε τις φιλοδοξίες του και υπερτόνισε την ανάγκη για ανανέωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με βάση την οικονομική σταθερότητα και τις ισχυρότερες σχέσεις των ομάδων».

Ατρόμητος

 

Διαβάστε ακόμη:

Πύργος: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε περαστικούς!

ΠΑΟΚ: Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών για αθλητικό νόμο και διαχωρισμούς (pics)

Λόπεθ: «Να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Ολυμπιακό»