Ατρόμητος: Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση των Περιστεριωτών παρουσία όλων των νέων αποκτημάτων.

Ατρόμητος: Άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν οι Περιστεριώτες. Ποιοι έχουν ήδη «χαιρετήσει» και ποιοι έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζοντια!

Ατρόμητος: Άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν οι Περιστεριώτες. Ποιοι έχουν ήδη «χαιρετήσει» και ποιοι έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζοντια!

Αποτυχημένη χρονιά στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος κατάφερε να σωθεί μαθηματικά την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1. Πολύ μακριά από τους στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν οι Περιστεριώτες.

Η κακή μέρα φάνηκε από το περασμένο καλοκαίρι. Κακές επιλογές στις μεταγραφές, τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Ιανουάριο.

Ο Γιώργος Σπανός έχει πάρει… σκούπα και το καθάρισμα έχει ήδη ξεκινήσει. Έχει ήδη φύγει «λαός» από το Περιστέρι και θα κουνήσουν κι άλλοι «μαντήλι».

Ενσικουλού, Ραμπέγιο, Μάτιτς που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια τους, αποτελούν ήδη παρελθόν. Ο Γούτας έχει κλείσει στην ΑΕΚ. Ο Γιαννιώτης είναι δανεικός και επιστρέφει στην ομάδα του.

Γκαλβάο, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Εντομβογί, Νταβιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Γκάλο δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ούτε οι… μισοί δεν είναι στη λίστα παραμονής.

Έληξε και το συμβόλαιο του Μανούσου, στον οποίο έχει ήδη κατατεθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά ακόμα… ούτε ναι, ούτε όχι!

Δεν αποκλειεται ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, να κληθούν να τα λύσουν. Πρώτος ο Τομάσεβιτς. Δεν υπολογίζεται, αλλά πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Συμβόλαιο μέχρι το 2023 έχει ο Κιβρακίδης, αλλά ούτε αυτός είναι δεδομένο οτι θα παραμείνει.

 

Διαβάστε επίσης

Football League: Πολλά μπινελίκια από τον κόουτς!

ΟΦΗ: Πέντε «διαζύγια» στους Κρητικούς