Ο Ατρόμητος βρέθηκε στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Περιστέρι και μοίρασε δώρα και ευχές εν όψει Χριστουγέννων

Ο Ατρόμητος δραστηριοποιείται πολύ στο Δήμο Περιστερίου και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων μια αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε το Χαμόγελο του Παιδιού στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά και τους ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Ούμπιδες, Κυριάκο Κιβρακίδη και Σπύρο Νάτσο.

Ο Ατρόμητος υποστηρίζει σε συχνή βάση το σπίτι του Χαμόγελου στο Περιστέρι, με την εορταστική επίσκεψη των Χριστουγέννων να αποτελεί μια επιπρόσθετη πράξη αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μοίρασαν πολλά δώρα και έπαιξαν με τα παιδιά απολαμβάνοντας την επίσκεψη τους.

Σε μια σύντομη δήλωσή της, η κα. Κοξένογλου τόνισε: «Η ομάδα μας δεν σταματά να υποστηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπου αυτό είναι αναγκαίο. Δεν θεωρούμε ότι αποτελούμε μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα και γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τις κοινωνικές ανάγκες οργανισμών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά. Το «Χαμόγελο» είναι σαν οικογένεια για εμάς. Η χαρά του να βλέπεις αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν και να προοδεύουν ζώντας μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ φροντίδα και αγάπη είναι η επιβράβευση της βοήθειας μας».

Η επίσκεψη του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύθηκε από τους χορηγούς της ομάδας: Zakcret sports, Public, Bread Factory και NIKE.