Με αλλαγές παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο ματς με τον Βόλο. Κάποιες ήταν αναγκαστικές. Ο Γκάλο έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ο Χαρίσης λόγω καρτών. Κάποιες άλλες αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του κόουτς. Έχουμε ενημερώσει ότι Μάντσον και Ουγκράι πλέον θα έχουν άλλο ρόλο. Από εκεί που είχαν αρχίσει να ψάχνονται επί Γιάννη Αναστασίου, πλέον υπολογίζονται κανονικά. Ο...

Με αλλαγές παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο ματς με τον Βόλο. Κάποιες ήταν αναγκαστικές. Ο Γκάλο έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ο Χαρίσης λόγω καρτών.

Κάποιες άλλες αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του κόουτς. Έχουμε ενημερώσει ότι Μάντσον και Ουγκράι πλέον θα έχουν άλλο ρόλο. Από εκεί που είχαν αρχίσει να ψάχνονται επί Γιάννη Αναστασίου, πλέον υπολογίζονται κανονικά.

Ο Ούγγρος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που τον πιστεύει πολύ ο Σάββας Παντελίδης. Ταυτόχρονα, όμως, δεν αποκλείεται να πάρει παραπάνω ευκαιρίες και λόγω… Ενσικουλού. Ο τελευταίος γενικότερα δεν έχει πείσει φέτος.

Εκείνο, όμως, που έχει ενδιαφέρον ήταν το γιατί έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Ταλόσα και είδαμε βασικό τον Κατράνη. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την απόδοση του Πορτογάλου στο ματς με τον Άρη.

Οι οδηγίες που του είχαν δοθεί για να περιορίσει τον Φετφατζίδη ήταν συγκεκριμένες. Εκείνος δεν τις ακολούθησε, εκτέθηκε από τον εξτρέμ της αντίπαλης ομάδας και τελικά ο Φετφατζίδης ήταν και αυτός που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2.

Πάγκος, λοιπόν, προς γνώση και συμμόρφωση κόντρα στον Βόλο. Θα έχει, πάντως, και άλλες ευκαιρίες στην πορεία να πείσει τον προπονητή του, αφού η χρονιά έχει ακόμα αρκετά ματς.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Ατρόμητος