Ο Ατρόμητος θέλει τον Ντένις Άλιμπεκ

Ο Ατρόμητος επιθυμεί να αποκτήσει τον Ντένις Άλιμπεκ, αλλά θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση

Έναν φορ αναζητά ο Ατρόμητος για να κάνει δίδυμο με τον Ευθύμη Κουλούρη και ψηλά στη λίστα του βρίσκεται το όνομα του Ντένις Άλιμπεκ. Μίας περίπτωσης που έχει τις δυσκολίες της.

Αρχικά μετά την προ διετίας εξαιρετική σεζόν που είχε με την Άστρα (25 ματς, 14 γκολ, 12 ασίστ) η Καϊσέρισπορ τα «έσπρωξε» γερά για την απόκτησή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από εκτός από το επταψήφιο ποσό που δόθηκε για την Άστρα, ο Ρουμάνος φορ πήρε ένα συμβόλαιο στις 700.000 ευρώ καθαρά.

Εκεί, όμως, δεν έπιασε. Φαίνεται και από τα στατιστικά του. Κάπως έτσι οι Τούρκοι τον έδωσαν δανεικό στην Κλουζ. Τον ήθελε πολύ ο Μάριους Σουμούντιτσα και βρέθηκε κάπως η άκρη και στο οικονομικό. Κατά μία πηγή οι Ρουμάνοι θα πλήρωναν το μισό του συμβόλαιο (περίπου 350.000 ευρώ).

Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν καλά ούτε εκεί και ο Άλιμπεκ ψάχτηκε για αλλού. Η Ελλάδα εξ αρχής ήταν ένας από τους προορισμούς. Σε πρώτη φάση προτάθηκε σε ομάδες που μπορούσαν να καλύψουν το κασέ του. Δεν ασχολήθηκε καμία. Κάποια στιγμή ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που έδειξε ενδιαφέρον.

Ο καθένας, πάντως, καταλαβαίνει πως ο 31χρονος για να γίνει τελικά κάτοικος Περιστερίου θα πρέπει πρώτα να πειστεί για το project μίας ομάδας που παλεύει για να σωθεί και ταυτόχρονα να βρεθεί η άκρη στο οικονομικό. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει μόνο εφόσον βάλει πλάτη ξανά η Καϊσέρισπορ. Σε ένα κλαμπ που ο Ευθύμης Κουλούρης των 200.000 ευρώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, φαντάζει δύσκολο να δοθούν ακόμη 175.000, όσα θα έβαζε δηλαδή η Κλουζ για το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός και εάν βρεθεί κάποιο άλλο τρικ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο