ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Κάτι τρέχει με τον Πίριτς

Ο Ατρόμητος θα προχωρήσει σε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του και ο Κενάν Πίριτς ίσως είναι μία εξ αυτών
Ατρόμητος: Κάτι τρέχει με τον Πίριτς

Μπορεί ο Ατρόμητος να βρίσκεται σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, όμως, καθυστερεί πολύ στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Πρώτη όλων εκείνη του προπονητή, απόρροια του οποίου είναι να υπάρχουν δυσκολίες τόσο στις μεταγραφές όσο και στις αποδεσμεύσεις.

Στο δεύτερο κομμάτι ο μοναδικός που μοιάζει δεδομένο πως θα χαιρετήσει είναι ο Ματίας ΠισάνοΣκέψεις υπάρχουν για αρκετούς ακόμη. Το να υλοποιηθούν, όμως, δεν είναι τόσο εύκολο. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ορισμένες «κολλάνε» κάπου.

Ένα νέο όνομα που ακούγεται στο Περιστέρι τις τελευταίες μέρες είναι ο Κέναν Πίριτς. Ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, του ασκήθηκε κριτική, αποκτήθηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης γιατί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του είχε αρχίσει να χάνεται, αλλά δεν παύει να είναι ο βασικός κίπερ έως τώρα. Όχι μόνο έχει αγωνιστεί σε 11 ματς στη Super League 1, αλλά ακόμη και όταν έχασε τη θέση του, «απάντησε» επιστρέφοντας. Εκείνος έκατσε κάτω από τα δοκάρια στα ματς με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αποχώρησής του δεν πρέπει να αποκλειστεί. Ενδεχομένως αυτό να συμβαίνει και γιατί ο ίδιος δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος από την όλη κατάσταση. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το θέμα του προπονητή. Ωστόσο, ο Ατρόμητος προετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βόσνιου.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.