Ατρόμητος-Νότιγχαμ

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στον φιλικό αγώνα του Ατρομήτου...

Το ματς Ατρόμητος-Νότιγχαμ Φόρεστ έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να γνωρίζει την ήττα με 3-0. Οι Περιστεριώτες έκαναν πολλές δοκιμές κατά τη διάρκεια του ματς.

Με τον προπονητή της ομάδας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Την αναμέτρηση που είχε ο Ατρόμητος παρακολούθησαν αρκετά «μάτια» από κοντά. Ανθρώπων του ποδοσφαίρου τόσο της Νότιγχαμ όσο και της Ελλάδας γενικότερα. Συγκεκριμένα, στο Περιστέρι έδωσαν το «παρών» οι παράγοντες Γιάννης Βρέντζος, Φρανσουά Μοντέστο. Οι οποίοι δραστηροποιούνται εκτός από τον Ολυμπιακό και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι δυο τους έκατσαν μαζί και δίπλα τους ήταν και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Εκτός των «ερυθρόλευκων» παραγόντων, στην κερκίδα των επισήμων ήταν και οι πρώην ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Άγγελος Μπασινάς. Με τον τελευταίο να έχει πλέον και ρόλο στην Εθνική ομάδα.

Παρακολουθώντας όλοι τους τον αγώνα που έγινε στο Περιστέρι Ατρόμητος-Νότιγχαμ Φόρεστ. Να σημειωθεί πως οι Άγγλοι θα φιλοξενηθούν από τον Ολυμπιακό την Τρίτη στο Καραϊσκάκη. Ματς το οποίο θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», πριν τους επίσημους αγώνες με τη Βικτόρια Πλζεν. Στις 23 και 30 του μήνα αντιμετωπίζουν τους Τσέχους και την Τρίτη ολοκληρώνουν τον κύκλο των φιλικών τους.