ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τα πρώτα τηλέφωνα για την επόμενη μέρα

Θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Ατρόμητος προσεχώς την υπόθεση της παραμονής. Ο βαθμός στο Ηράκλειο ήταν ένα ακόμη λιθαράκι και στα τρία ματς που απομένουν δεν χρειάζονται πολλά. Φυσικά στο Περιστέρι θα ήθελαν νίκη με τη Λαμία για να κάνουν Πάσχα ξέγνοιαστοι.  Το κλίμα μετά το ματς με τον ΟΦΗ...
Ατρόμητος: Τα πρώτα τηλέφωνα για την επόμενη μέρα

Θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Ατρόμητος προσεχώς την υπόθεση της παραμονής. Ο βαθμός στο Ηράκλειο ήταν ένα ακόμη λιθαράκι και στα τρία ματς που απομένουν δεν χρειάζονται πολλά. Φυσικά στο Περιστέρι θα ήθελαν νίκη με τη Λαμία για να κάνουν Πάσχα ξέγνοιαστοι. 

Το κλίμα μετά το ματς με τον ΟΦΗ είναι καλύτερο και αυτό γιατί ο Ατρόμητος έδειξε σοβαρός σε αυτό το ματς. Ήταν ανώτερος, μπορούσε να έχει πάρει το ματς εάν έβρισκε πρώτος το γκολ, ενώ στα θετικά για εκείνον και η αντίδραση που έβγαλε.

Βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Περιστέρι άρχισαν να κάνουν τα πρώτα τηλέφωνα για την επόμενη ημέρα. Για να έχουν και οι τριγύρω μία πρώτη άποψη για το τι αλλαγές θα γίνουν και τι ψάχνουν στην ομάδα.

Το γεγονός πως ο Γιάννης Αγγελόπουλος δείχνει να βγαίνει ξανά μπροστά, ίσως να λέει και πολλά. Όλους αυτούς τους μήνες ακούγονται διάφορα για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και το μέλλον του. Ο ίδιος, άλλωστε, σε συνομιλητές του δεν έκρυβε τις σκέψεις αποχώρησής του λόγω κορεσμού. Επειδή, όμως, η απόσταση από τα λόγια έως τις πράξεις είναι μεγάλη, μάλλον στου δρόμου τα μισά το ξανασκέφτηκε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ