Οι δηλώσεις που έκανε ο Κουτσίδης μετά την βαριά ήττα που υπέστη ο Ατρόμητος στη Τρίπολη, δείχνει οτι το πρόβλημα στο Περιστέρι δεν έχει λύση!

Η... απόγνωση που έβγαλε μετά την ήττα στη Τρίπολη ο Γκουτσίδης και η αξιολόγηση της κατάστασης απο την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο  Γκουτσίδης μετά την βαριά ήττα που υπέστη ο Ατρόμητος στη Τρίπολη, δείχνει οτι το πρόβλημα στο Περιστέρι δεν έχει λύση!

Άλλος Ατρόμητος με ΠΑΟΚ την 1οη αγωνιστική, ο… γνωστός με τον Αστέρα Τρίπολης. Βαριά ήττα για τους Περιστεριώτες με 6-2 υπό το βλέμμα του Γιώργου Σπανού που πήγε στο «Κολοκοτρώνης» και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι!

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης αναδεικνύουν το μεγάλο και άλυτο πρόβλημα που υπάρχει στο Περιστέρι.

«Δεν ξέρω πώς θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών για να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ο προπονητής του Ατρομήτου -αφού ο Γιώργος Παράσχος παραμένει σε καραντίνα λόγω covid- έβγαλε μια τεράστια… απόγνωση στο λόγο του.

Δείχνοντας παράλληλα οτι το πρόβλημα που υπάρχει από την ημέρα που διαδέχθηκαν τον Άνχελ Λόπεθ, παραμένει μεγάλο και άλυτο.

Την ίδια ώρα η διοίκηση όπως ενημέρωσε και επίσημα, θα αξιολογήσει την κατάσταση και κατόπιν θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει, για να ανατραπεί η κατάσταση.

Μια κατάσταση που στα μισά περίπου της σεζόν, φαντάζει μη αναστρέψιμη. Προφανώς και «η στιγμή που πρέπει» είναι ο Ιανουάριος, αλλά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι ομάδες διορθώνονται, δεν «χτίζονται» από την αρχή!