Ατρόμητος: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για την χθεσινή εμφάνιση»

Ο Ατρόμητος υπέστη βαριά ήττα στην Τρίπολη, με την Περιστεριώτικη ΠΑΕ να ζητάει με επίσημη ανακοίνωση της, συγγνώμη από τους φιλάθλους της.

Ο Ατρόμητος   ηττήθηκε στην Τρίπολη με 6-2 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, γεγονός που έφερε απογοήτευση στην ομάδα του Περιστερίου.

Για αυτόν τον λόγο, η ΠΑΕ Ατρόμητος, ένιωσε την ανάγκη, να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σε αυτήν αναφέρει πως πλέον πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία αλλά και να υπάρξει συσπείρωση γύρω από το σύνολο του Γιώργου Παράσχου προκειμένου να ξεπεραστεί η δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τη χθεσινή εμφάνιση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που είχε ως συνέπεια μία από τις πιο βαριές ήττες από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια φαντάζουν περιττά, ωστόσο τώρα είναι το ελάχιστο που μπορεί να συμβεί. Σε αυτή τη συγκυρία απαιτείται ψυχραιμία, συσπείρωση και από πλευρά διοίκησης αξιολόγηση της κατάστασης και κατόπιν λήψη αποφάσεων τη στιγμή που πρέπει για την ανατροπή της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Η προσοχή όλων και στο αγωνιστικό τμήμα έχει στραφεί από σήμερα κιόλας στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (4/12) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, εκεί όπου θα χρειαστούμε περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων μας».