ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυσφορία στον Ατρόμητο για τις κλήσεις του Σκίμπε

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ατρόμητο, με αφορμή τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για τα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία και την Αίγυπτο. Στην αποστολή της Ελλάδος υπάρχει μόνο το όνομα του Ανδρέα Γιαννιώτη, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν τους «κυανόλευκους». Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο του Περιστερίου. Οι Περιστεριώτες...
Δυσφορία στον Ατρόμητο για τις κλήσεις του Σκίμπε

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον Ατρόμητο, με αφορμή τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για τα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία και την Αίγυπτο. Στην αποστολή της Ελλάδος υπάρχει μόνο το όνομα του Ανδρέα Γιαννιώτη, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν τους «κυανόλευκους». Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο του Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες θεωρούν ότι ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα μπορούσε να είχε καλέσει στην αποστολή και άλλους ποδοσφαιριστές, όπως οι Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης και Βασιλακάκης. Βασικά στελέχη της ομάδας που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και έχουν θέσει στην εθνική ομάδα.

Στον Ατρόμητο προαναγγέλλουν αντιδράσεις εναντίον της ΕΠΟ, χωρίς να υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τη μορφή που θα έχουν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.