Ατρόμητος: Μπαίνει βαθιά το χέρι στην τσέπη για δεξί μπακ

Ομάδα από την… αρχή φτιάχνει ο Ατρόμητος, αφού ακόμα και για θέσεις που θεωρητικά υπήρχαν βασικοί παίκτες, αναζητούνται ενδεκαδάτοι. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μετά από τόσα χρόνια στο Περιστέρι θεωρείται παιδί του κλαμπ. Παίρνει περίπου ένα 120άρι τον χρόνο και η λογική έλεγε πως τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει με εκείνον ως βασικό στο...

Ομάδα από την… αρχή φτιάχνει ο Ατρόμητος, αφού ακόμα και για θέσεις που θεωρητικά υπήρχαν βασικοί παίκτες, αναζητούνται ενδεκαδάτοι.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μετά από τόσα χρόνια στο Περιστέρι θεωρείται παιδί του κλαμπ. Παίρνει περίπου ένα 120άρι τον χρόνο και η λογική έλεγε πως τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει με εκείνον ως βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας. Όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Έλα που ο κόουτς, όμως, έχει ζητήσει βασικό δεξί μπακ. Η επιθυμία του, μάλιστα, όχι απλά εισακούστηκε, αλλά υπάρχει μία πληροφορία πως έχει εντοπιστεί στόχος και το ποσό που δίνεται είναι αρκετά υψηλό. Μεγαλύτερο φυσικά από αυτό που εισπράττει ο Κιβρακίδης. Το ερώτημα που γεννάται, λοιπόν, είναι το ακόλουθο. Αντέχει ο Ατρόμητος (και η κάθε ομάδα αυτού του βεληνεκούς) να έχει δύο δεξιά μπακ που στοιχίζουν μαζί μίνιμουμ ένα 250άρι; Και για να ξεκαθαριστεί και αυτό, θέμα αποχώρησης του «Κίβρα» προς το παρόν δεν έχει τεθεί. Με το συμβόλαιο που έχει, δεν θα ήταν και εύκολο.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 16/6: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

EURO 2020 – Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα 11 μυθικά… γκολ-καρέ

Euro 2020: Συνέχεια με τρεις καθοριστικές αναμετρήσεις