Ατρόμητος: Έφυγε για Ανόρθωση ο Μπουζούλατζιτς, αλλά δεν… τριτώνει


Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Έφυγε για Ανόρθωση ο Μπουζούλατζιτς, αλλά δεν… τριτώνει


Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται και φέρουν την υπογραφή του Νταμίρ Κάναντι. Ο Ατρόμητος αποδέσμευσε έναν ακόμα παίκτη του, τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς επιβεβαιώνοντας το Sportime. Από τις 23 Δεκεμβρίου είχαμε αναφέρει πως εάν ο Βόσνιος βρει αυτό που ψάχνει, έφυγε. Έτσι και έγινε.

Η Ανόρθωση έψαχνε στα μέρη μας για έναν χαφ και κατέληξε στον Μπουσούλατζιτς. Ο Ατρόμητος γλιτώνει το -όχι μικρό- συμβόλαιό του για το δεύτερο μισό της σεζόν και ο παίκτης θα πάει σε ένα περιβάλλον που τον πιστεύουν και θα αγωνίζεται. Κερδισμένος θα βγει και οικονομικά, αφού στην Κύπρο θα πάρει περισσότερα χρήματα για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Άμεσα θα ταξιδέψει για εκεί ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Azer Busuladzic.

Σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Στο Περιστέρι περιμένουν πλέον να βρει ομάδα και ο Πέτρος Γιακουμάκης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός ακόμη διαζυγίου. Μεταγραφικά η αναζήτηση για στόπερ και φορ συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει η διάθεση, πάντως, να δοθούν πολλά χρήματα.

Να σημειωθεί πως υπήρξαν προ ημερών σενάρια από Κύπρο πως τους Σπύρο Ρισβάνη και Μπουσούλατζιτς θα ακολουθήσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όντως η Ανόρθωση ψάχνει εξτρέμ και είναι πιθανό να αποχωρήσει από εκεί ο Τσαρλς Ελουντού. Έγινε και μία διερευνητική για τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά μάλλον θα πάνε για κάτι άλλο οι Κύπριοι.


Sportime Extras