Ο Ατρόμητος έχει μόλις νικήσει τον ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League 1. Ωστόσο, μαζί με αυτή ήρθε και ένα βαρύ πρόστιμο.

Όπως έγινε γνωστό, το πειθαρχικό όργανο της λίγκας επέβαλε πρόστιμο ύψους 34.000 ευρώ για όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα. Αυτή η απόφαση προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων στο Περιστέρι. Θεωρούν πως εξαντλήθηκε η αυστηρότητα των αρχών. Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αγγελόπουλος τιμωρήθηκε ξεχωριστά και εκτός από το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, του απαγορεύτηκε η είσοδος για 15 μέρες στους αγωνιστικούς χώρους.

Η αντίδραση των «κυανόλευκων» σε όλο αυτό ήταν αφενός να βγάλουν ανακοίνωση και αφετέρου να ενημερώσουν πως θα καταθέσουν έφεση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης».