×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Η ατάκα του Παντελίδη που δείχνει το μέλλον


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ατρόμητος: Η ατάκα του Παντελίδη που δείχνει το μέλλον


Μπορεί στα πλέι οφ της Super League 1 να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα περισσότερα έχουν κριθεί, όμως, στα πλέι άουτ είναι αλλιώς.

Ο Ατρόμητος έχει τον δικό του στόχο και αυτός είναι η έβδομη θέση. Θεωρητικά μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη, εάν υπάρξει πρόβλημα με τον Άρη.

Υπάρχει, όμως, και μεμονωμένα κίνητρο για τους περισσότερους στο Περιστέρι. Παίζουν το κεφάλι τους σε αυτά τα ματς. Θα είναι το τελευταίο τεστ για να βγουν συμπεράσματα ή να αλλάξει η άποψη των διοικούντων για κάποιους.

Πρόσφατα ο Σάββας Παντελίδης είπε στους παίκτες του πως η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Ατάκα πολυφορεμένη, αλλά ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ατρόμητος είναι διατεθειμένος να κάνει πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν σημαντικές αποχωρήσεις από το ρόστερ του ακόμα και για παίκτες που έχουν συμβόλαιο, ενώ ερωτηματικό είναι το θέμα του προπονητή.

Εάν η σεζόν ολοκληρωνόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Ατρόμητος θα άλλαζε προπονητή. Δεδομένο ήταν αυτό. Πλέον, όμως, ακόμη και εκεί έχουν γίνει δεύτερες σκέψεις. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ειδικών συνθηκών. Μικρότερο το χρονικό διάστημα για προετοιμασία και μεταγραφές. Συνεπώς, θες κάποιον που να ξέρει καλά την ομάδα και συνήθως αυτός που ήδη κάθεται στον πάγκο, έχει προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι.


Τελευταία Νέα