Χαρίσης και Κουλούρης στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Ο Ατρόμητος απέρριψε προτάσεις για Κουλούρη και Χαρίση, αλλά οι επαφές συνεχίζονται για την πώληση και των δύο.

Μάριος Τζαβίδας, Ευθύμης Κουλούρης και Χάρης Χαρίσης έχουν φέρει προτάσεις έως τώρα και ο Ατρόμητος για όλους έχει πει «όχι». Τον πρώτο τον πιστεύουν πολύ στο Περιστέρι και θεωρούν πως θα βγουν πολλαπλά κερδισμένοι σε βάθος χρόνου. Για τους άλλους δύο όλα είναι ανοιχτά.

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν το φλερτ του Χαρίση με τη Σίβασπορ. Κάποιοι το προχώρησαν κιόλας έστω και εάν ο Ατρόμητος λέει ότι η πρόταση απορρίφθηκε. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες ακόμη είναι σε επαφή. Η Σίβασπορ ενημέρωσε πως ανεβάζει την πρόταση και είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, δεν πρέπει να αποκλειστεί η πώληση. Από το αρχικό «όχι» μέχρι το deal, η απόσταση είναι μικρή. Ο ποδοσφαιριστής έχοντας δει και άλλους συμπατριώτες μας αυτά τα χρόνια να ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές και το κασέ τους στην Τουρκία, είναι θετικός στο να φύγει για τη γειτονική χώρα.

Εν τω μεταξύ, ο τζόγος για τον Κουλούρη καλά κρατεί. Οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως έχει ήδη απορριφθεί μία πρόταση της τάξης των 800.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ του κλαμπ την περσινή σεζόν. Ο Ατρόμητος έχει οριοθετήσει τις απαιτήσεις του στο 1.000.000 ευρώ. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως το συγκεκριμένο ποσό θα βρεθεί στο τέλος και ο παίκτης θα πουληθεί. Μένει να αποδειχτεί και στην πράξη.