Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε γνωστό στην βουλή πως θα επαναφέρει το ιδιώνυμο για τον περιορισμό της βίας στα γήπεδα.

Αυγενάκης: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε γνωστό στην βουλή πως θα επαναφέρει το ιδιώνυμο για τον περιορισμό της βίας στα γήπεδα.

Αυγενάκης: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε πριν από λίγη ώρα στην Βουλή πως «Αυστηροποιούμε το πλαίσιο και δίνουμε ξεκάθαρο μήνυμα κατά της οπαδικής βίας».

Έτσι θα επαναφέρει το ιδιώνυμο για τις ομάδες, τους οπαδούς και τους συνδέσμους για να μειωθούν τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα.

Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή Φωτεινής Πιπιλή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ουσιαστικά ανακοίνωσε την επιστροφή του ιδιώνυμου με κατάθεση σχέδιο νόμου, που πρόκειται να συζητηθεί τις επόμενες μέρες στην αρμόδια Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και αυστηροποιούν το πλαίσιο, σε εφαρμογή και των συστάσεων της Ολιστικής Μελέτης των FIFA/UEFA.

Σύμφωνα με αυτό θα υπάρξει:

Eπανεισαγωγή στην έννομη τάξη του «ιδιώνυμου». Κάτι που σημαίνει ότι οι ποινές που επιβάλλονται για βιαιοπραγίες οπαδών δεν αναστέλλονται,

Eξορθολογισμός του πλαισίου λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων ως προς την αντικειμενική ευθύνη των ομάδων για βιαιοπραγίες οπαδών, προκειμένου να τις αναγνωρίζουν, να λειτουργούν νόμιμα και οι ομάδες να μην αποποιούνται των ευθυνών τους,

ρύθμιση των οργανωμένων μετακινήσεων των οπαδών, όπου οι ομάδες έχουν την εποπτεία και τον έλεγχό τους, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και σαφές σύστημα απόδοσης ευθυνών.

Γιακουμάκης – Φένλο: Ανακοινώθηκε ο νέος… καθοδηγητής του

Επίθεση Κούγια σε Ζαχαριάδη: «Πόντιε γ@@@ τον πατέρα σου» – Έφτυσε τον γενικό αρχηγό της Λαμίας!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.